huenfrderu

image002

Németország, Berlin  / /  2011.03.28 - 04.-03

Fiatalokkal és fiataloknak szervezel programokat?

Szeretnéd, ha a környezetvédelem, fenntartható környezet „fogyaszthatóbb” formában, a következő programod egyik legérdekesebb része lenne?

Szeretnél többet megtudni az egyre szélesebb körben alkalmazott tanulási módszerről, amelynek alapja az „élményteli játék”  és hogy azt hogyan tudnád idehaza hasznosítani?


Nem utolsó sorban pedig megtapasztalhatod a kulturális sokszínűséget, ami remélhetőleg új barátságokat, új ötleteket eredményez, mindezt kellemes környezetben és a jó társaságban.

Mindezt és még sok mást is jelent a GreenGames!

Mi is a Green Games?

A GG a Német Fiatal Természetbarátok (NFJD) és a nemzetközi ernyőszervezet, az IYNF közös programja. A Green Games tulajdonképpen egy tréning, ami március 28-tól április 3-ig tart, a helyszín Berlin. A program a fiatal trénereknek, ifjúsági vezetőknek, a fiatalokkal foglalkozóknak lett kitalálva,  hogy megismerkedjenek az úgy nevezett, nem-formális tanulási módszerekkel, és tovább fejlesszék meglévő tudásukat. A tréning során a résztvevők a folyamatos kommunikáció, a közös élmények és tapasztalat útján fogják elsajátítatni ezeket, az új technikákat.

Kiket várunk?

 • Közvetlenül, vagy közvetve fiatalokkal foglalkozol
 • Proaktív vagy, szeretnél tanulni, és hajlandó vagy megosztani a tapasztalataidat
 • Érdeklődéssel fordulsz a nem formális és az élmény alapú tanulás felé, a természet témakörében
 • 18 és 30 közötti vagy (alsó és felső korhatárban tudunk engedni, ha arról van szó)
 • Az angol nyelv haladó szintű használata (megértés és kommunikáció)

A programokért felelős csapat a fent ismertetett kritériumok, valamint egyéb más tényezők (nemi, földrajzi, és meglévő ismeret) alapján hozza meg a döntést. Prioritást élveznek az IYNF tag- és a partnerek szervezetek tagjai.

Miért is csináljuk a Green Games tréninget?

Az IYNF fő célja hogy összekösse és inspirálja, az aktív önkéntes természetbarátokat, és hogy az élmény alapú és nem formális tanulás metodikáján keresztül a természeti és környezeti értékeket megismertesse a fiatalokkal.

Mennyi az annyi?

Az utazási költséged 70%-át visszatérítik, és ha lehet az utazás „legtermészetbarátabb” módját válaszd: busz, vonat, autó. Az alábbi honlap címen olvashatod az IYNF Utazási ajánlását: http://www2.iynf.org/obsah/materials/documents.php?id_document=21

A részvételi díj 49-34 Euró között mozog, attól függően honnan érkezik a résztvevő, milyen tagsága van (természetbarát, ifjúsági vezető, hallgatói státusszal rendelkezik, esetleg IYNF önkéntes). A különböző kedvezmények igénybe vételéhez a különböző igazolványok fénymásolata szükséges!

A részvételi díj egy nagyon speciális ár, attól függően, hogy melyik országból jön az adott résztvevő. Az IYNF a kezdetektől fogva használja ez a fajta árképzést, ami a különböző Európai országokat régióba sorolja, és különböző faktorokat figyelembe véve ezekhez különböző részvételi díjakat rendel.

Azonban ha a részvételi díj, vagy az utazás okoz gondot, mindenképpen lépj kapcsolatba a TFSZ-el!

Hogyan jelentkezz?

A jelentkezési határidő február 11., ami egy pénteki nap. Az alábbi linken keresztül tudsz jelentkezni a programra:

http://www.iynf.org/obsah/take_part/activities.php?id_activity=69®istration=1

Azonban mielőtt jelentkeznél, mindenképpen lépj kapcsolatba velünk, mert mint küldő szervezet mi hagyjuk jóvá a magyarországi jelentkezéseket. Ha kérdésed vagy kérésed lenne, fordulj bizalommal hozzánk (részvételi díjról, és egyéb fontos tudnivalókról). Sok hasznos információval tudunk szolgálni, hiszen tagjaink jártásak a nemzetközi tréningek és projektek „világában”.

Fogadóóra: minden kedden, 15:30-tól 18:30-ig

Címünk: Magyar Iparszövetség Inkubátor háza

1146 Budapest, Thököly út 58-60. I. emelet 107.

Elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: 06-70-94-57-175 (Horváth Balázs)

Nemzetközi Programok

 • videó összefoglalö ESSEN, 2016

.be" target="_self" rel="bookmark" dir="ltr" style="background: url('http://tfsz.hu/images/menu_arrow.gif') no-repeat left center transparent; color: #43474b; display: block; font-size: 11px; font-weight: 400; height: 16px; line-height: 13px; padding: 0 0 2px 14px; text-decoration: none;">
.be

 
 • IYNF networking konferencia

  Jelenleg egy maroknyi csapattal kint vagyunk Belgiumban, Essenben. Az elektronikus részvételről tartott konferencián veszünk részt, sokat tanulunk amit hasznosíthatunk Magyarországon.

  Az utazáson és az első két napon túl vagyunk.

  PICT0904_masolat_masolat.jpgPICT0899_masolat_masolat.jpgPICT0893_masolat_masolat.jpgPICT0881_masolat_masolat.jpgPICT0875_masolat_masolat.jpgPICT0872_masolat_masolat.jpgPICT0849_masolat_masolat.jpgPICT0838_masolat_masolat.jpg

   
 • 40 Years of Connecting and Inspiring

  In the last years IYNF has been choosing an annual topic to coordinate our work. After the ‘Year of Action for Change’ in 2013 and the ‘Year of Urban Outdoors’ in 2014, IYNF stands this year under the motto ‘40 Years of Connecting and Inspiring’. The reason why...

  Bővebben ...  
 • Együttműködő Partnereink

   Térképeket a rendezvényre a Cartographia kft.-t biztosítja.

  Köszönjük támogatásukat.

  logo ketsoros300btssz logo 25pemesz_logoPest Megyei Szabadidősport Szövetségntp logopmgyia logoPest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványdiaksport_logo.jpglogo-mob-slogen-2.pngiynf_logo.pnggolding_logo_hosszu.jpgKarpatok_cmyk.jpgEGT_NCTA.jpgnea-01.jpg