Keresés

huenfrderu

Authors: Pályázatfigyelő - új pályázatok

"ELEM-edben VAGY?" - Pályázati felhívás a 2016-os Messzehangzó Tehetséggondozó Nyári Táborokban való ingyenes részvételre

A pályázat tárgya:A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti pályázatot hirdet térítésmentes nyári táborban való részvételre hátrányos helyzetű, tehetséges diákok részére.

A pályázat kiírója:A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány nyolc éve keresi és gondozza a nehéz sorsú, természettudományokban, sportban, és a művészetek valamely területén tehetséges 10-18 éves gyermekeket. Évközi tehetséggondozó programokat, nyári tehetséggondozó táborokat szervez és a középiskola végéig támogatja a kiválóságokat Messzehangzó Ösztöndíjjal.

Pályázók köre:Nehéz körülmények között élő, 5-8.osztályos, általános iskolás tanulók, akik természettudományok, matematika vagy informatika iránt komolyan érdeklődnek vagy bármilyen művészeti ágban (képzőművészet, tánc, dráma, zene, stb.) korosztályukhoz képest kiemelkedő teljesítményt mutatnak.

A pályázaton elnyerhető díj:Ingyenes részvétel a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány nyári, természettudományos vagy művészeti tehetséggondozó táborában.A pályázat nyerteseinek az Alapítvány biztosítja a teljes tábori ellátást (szállás, étkezés, tehetségfejlesztő foglalkozások, egyéb programok). A nyertesek a későbbiekben részt vehetnek az évközi tehetséggondozó programokon és bekerülhetnek az "Útravaló Ösztöndíj" programba is.

A tábor (várható) időpontja: 2016.július 11-17.A tábor helyszíne: véglegesítés alatt

A pályázás menete:A pályázat két fordulós.Az első fordulóban szükséges dokumentumok:1. Pályamunka - Válassz egy olyan, vízhez, illetve levegőhöz kapcsolódó témát, ami szerinted a legizgalmasabb vagy a legfontosabb az emberiség történetében, mindennapi életében!- A természettudományok érdekelnek? Kutass, böngéssz és fogalmazd meg egy-két oldal terjedelemben vagy mutasd be egyéb multimédiás (videó, diavetítést) technikával számodra mi a legérdekesebb ebben a témában! Mi az, ami leginkább megfogott, elgondolkodtatott? Milyen kutatási eredményeket, összefüggéseket találtál a víz és/vagy a levegő témakörében? Saját, önálló gondolataidra, ötleteidre, kreatív alkotásaidra vagyunk kíváncsiak!- Ha művészeti irányultságú vagy, mutasd be mi ragad meg leginkább a két elem (víz és levegő) kapcsán! A harmóniájuk? Ellentétük? Szimbolikájuk?Pályázhatsz képzőművészeti (rajz, festmény , plasztika) vagy irodalmi alkotással (vers, próza, képregény) is.2. Bemutatkozás - Pályaműved mellé feltétlenül írj magadról egy rövid (egy oldalas) bemutatkozást! Mi az érdeklődési köröd, mit csinálsz a legszívesebben? Milyen eredményeid, terveid vannak a jövőre nézve?3. "Pályázási jelentkezési lap" kitöltése, személyes adatok megadása, szülő/gondviselő aláírásával

A pályázat beadási határideje: 2016. március 31.Benyújtás módja: elektronikus formában, postai, vagy személyes útonE-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ím: 1011 Budapest, Hunyadi János út 13.

A második fordulóban a pályázóknak egy részletes szülői adatlapot és egy iskolai osztályfőnök által kitöltött adatlapot kell beküldenie.

Elbírálási rend:A mindkét forduló követelményeinek megfelelő jelentkezők közül a pályázat nyerteseit - a pályamunka minősége, a felmért családi helyzet és a tehetségterület alapján - az Alapítvány Szakmai Tanácsadó Testülete választja ki. A tábori helyet elnyerő (és a várólistára kerülő) pályázókat az Alapítvány e-mailben (külön kérés esetén más módon is) értesíti.

A pályázat részletes feltételeit és a jelentkezéshez szükséges formanyomtatványokat a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány honlapján vagy Facebook oldalán érheti el.

További információ:http://www.messzehangzo.hu[1]http://www.facebook.com/messzehangzo[2]E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..: 20/665-9993, 20/665-9996

Ingyenes e-mail tanfolyamLegalább ennyit a forrásteremtésről címmel

Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni. Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban. Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!Huszerl József szerkesztő

Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamaink

Ajánló

Én-márka építés távoktatási tanfolyam Bővebben a tanfolyamról >>>[3]
Ingyenes hírlevelünkreitt iratkozhat fel

References^ http://www.messzehangzo.hu (www.messzehangzo.hu)^ http://www.facebook.com/messzehangzo (www.facebook.com)^ >>> (selfbranding-tanfolyam.pafi.hu)

Bővebben.... http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/ervdocidweburlap/B17D6A7C57C3547CC1257F18003CC6A4