Keresés

2019. február 21. csütörtök
Eleonóra, Norina
A Nap kel 06:44-kor,
nyugszik 17:24-kor.

Holnap
Gerzson, Zétény
napja lesz.

Hírlevél

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége Hírlevelele 2011 márcusában indult. Mára a TFSZ egyik legfontosabb, kimutathatóan hasznos kommunikációs csatornájává vált. Népszerűsége, a feliratkozók száma hétről-hétre nő. Szeretnénk, ha minden tagszervezetünkből minél többen, de legalább a vezetőségi tagok fel lennének iratkozva a Hírlevélre. A Hírlevél hetente egy alkalommal jelenik meg, rendszerint csütörtök dél környékén

huenfrderu
Attachments:
Download this file (Szöveges beszámoló.doc)Szöveges beszámoló.doc[ ]75 kB

 

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége 2017-ben hagyományos programjai mellett új elemekkel is bővítette tevékenységét.

 1. A „25 év 25 élmény a természetben” című, a jubileumi évünket összefoglaló, valamint a tagszervezetek részére bemutatkozási lehetőséget biztosító kiadványt, mint a Természetjárás folyóirat különszámát és a 2015. évi tagszervezeti felmérés összesítését elkészítettük. Magyar Emőke szerkesztésében elkészült kiadványunkat 2017. február 15-én a közgyűlésen kiosztottuk.
 1. Elkészítettük és a 2017. évi közgyűlésen kiosztottuk a 2017-18. évi falinaptárunkat. A szép képeket Várhelyi Miklós elnökségi tagunktól kaptuk.
 2. Részt vettünk a Sajó Károly Kárpát-medencei környezetvédelmi csapatverseny lebonyolításában. A verseny háromfordulós volt: iskolai, területi/fővárosi elődöntőből és országos döntőből állt.

Az iskolai fordulók: 2017. január 09 - 27. között, a területi elődöntők 2017. március 01 – március 24. között voltak. A döntőre Győrben került sor. Nagyon nívós, jól sikerült színvonalas verseny volt. Köszönjük Hajbáné Csuta Ildikó elnökségi tag több éves eredményes munkáját.

 1. Új kezdeményezésként megszerveztük az Ifjúsági Természetjárás Napját 2017. június 10-11-i hétvégén. A regisztrált résztvevők a következő eseményeket látogatták:

2017. 06. 10.

Velence Kupa gyalogos természetjáró tájékozódási túraverseny

részletek

2017. 06. 10.

V. Buda barlangjai teljesítménytúra

részletek

2017. 06. 11.

A Budai-hegység rejtett zugai VIII. – Fenn a síkokon

részletek

2017. 06. 11.

Naplás 40/30/20/10 teljesítménytúra

részletek

 1. Az Ifjúsági Természetjárás Napja előtt március 1-június 11. között az alábbi új programokat szerveztük:

 

 • - kilométergyűjtés - a megcélzott 10 000 km-t sikerült összegyűjteni, de sajnos a tagszervezeteink közül csak kevesen vettek részt a „játékban”.
 • - A kilométergyűjtés eredménye: 10321 km volt.
 • - A video pályázatra 5 db, a szelfi pályázatra 2 db pályaművet adtak be.

A program lebonyolításáért külön köszönetet mondunk Szabó Zsanett elnökségi tagunknak. Az ajándéksorsolásra a 2018. évi közgyűlésen kerül sor.

 1. A Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóját (TEGYOT-TEDOT) 2017. július 3. és július 8. között Pusztamaróton rendeztük meg 40 fővel.

Az elnökség úgy döntött, hogy a részvételi adatok ismeretében a kategóriákat összevonjuk, csak összetett versenyt hirdetünk, a programelemeket leegyszerűsítjük. A versenyfeladatok kidolgozásáért, a versenyek lebonyolításáért külön köszönet illeti Magyar Emőkét, Magyar Lajost és Dravecz Ferencet.

 A „Maróti csata” emlékére, az Őseink nyomán „Török Idők” - programfüzetét a résztvevők megkapták, és a túra teljesítéséért külön kitűzőt kaptak.

A Honvédség és Társadalom Baráti Körök Országos Szövetsége (HTBKOSZ) a TEGYOT-TEDOT rendezvényünket 200.000 Ft-tal, a rendezésben résztvevő Gémes TE székhelyének önkormányzata (Budapest XIX. kerület) 300.000 Ft-tal támogatta, amit ezúton is megköszönünk.

 1. A tervezett TFSZ vízitúra a Dráván szervezési és anyagi nehézségek miatt elmaradt.
 1. Határjárás” teljesítménytúra: 2017. június 17.

Rómaifürdő- Kamaraerdő (Péterhegy) között, Budapest régi határán álló határköveket követve. E teljesítménytúrának városvédő szerepe is van, hiszen felhívja a figyelmet a műemlékként kezelt határkövekre és azok állapotára. A teljesítménytúrán összesen 273 fő vett részt. A rendezésért köszönet illeti Dravecz Ferencet, Lehoczki Zoltánt, Szalai Lászlót, Magyar Emőkét.

Rómaifürdő HÉV megállótól Hűvösvölgyig                        17 km 35 fő

Rómaifürdő HÉV megállótól Normafáig                             27 km 46 fő

Rómaifürdő HÉV megállótól Péter-hegyig                          45 km 31 fő

Hűvösvölgy Gyermekvasút állomástól Normafáig               10 km 143 fő

Hűvösvölgy Gyermekvasút állomástól Péter-hegyig            27 km 18 fő

 1. „Dűlőkeresztelő” teljesítménytúra: 2017.oktőber 7.

Budapest világörökség helyszíneit és a Budai-hegység értékeit bemutató gyalogtúrát négy távon rendeztük meg a Pesti Barnabás Élelmiszeri Szakképző Iskola tanárainak és diákjainak közreműködésével.

A teljesítménytúrán 195 fő vet részt: 12 fő a hosszú túrán, 4 fő a közép túrán 49 fő a rövid túrán és 130 fő a családi túrán. A rendezésért köszönetet illeti Molnár Zoltánt, Vízi Tibort, Dobos Lászlót, Kele Zitát és Márton Istvánt.

 1. A TFSZ Barátainak Találkozóját központilag nem hirdettük meg.
 1. A 2017. évi Ifjúsági Vezetők Országos Találkozóját (IVOT) a 2018. évi rendes közgyűléssel egy időben és helyszínen rendezzük meg.
 1. Ősein nyomán túramozgalom folytatása

Elkészült a legújabb túramozgalmunk módosított kiírása. A kastélyok, emlékhelyek, gyűjteményének érvényesítő füzete 2017-től folyamatosan megrendelhető illetve megvásárolható. A szerkesztésért hálás köszönet Magyar Emőkének és Márton Istvánnak.

 1. Kapcsolat a nemzetközi szervezettel

Siófokon rendezte meg az IYNF a találkozóját, ifj. Lehoczki Zoltán koordinálásával. Lehoczki Zoltán elnök és Kriston Zoltán FB tag is meglátogatta a rendezvényt. Lehetőségük nyílt személyes kapcsolat kiépítésére a IYNF portugál koordinátorával.

Frankfurtban tartotta az IYNF az éve közgyűlését, ahol ifj. Lehoczki Zoltánt az IYNF megválasztotta alelnökévé. A Kispest TV riportot készített vele.

 1. A Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítvány ülésén, mint egyik alapító a TFSZ–t Lehoczki Zoltán elnök képviselte. Kun Lívia ügyvezető lemondott, így az alapítvány új testületét össze kell hívni.

 

 1. Az Ifjúsági Természetjárásért Díj átadása

A Gémes Természetjáró Egyesület 30 éves jubileumi összejövetelén október 15-én átadtuk az Ifjúsági Természetjárásért Emlékplakett kitüntetést Fejes Istvánnak, valamint a jubileumi emlékérmet a Gémes TE-nek. 2018. február 10-én a 2017. évi Ifjúsági Természetjárásért Díjat Magyar Emőke és Mascher Jenő, az Ifjúsági Természetjárásért Emlékplakettet Brandenburg Sándor és Nagy Árpád kapták meg.

 1. Honlapunk megújítása folyamatban van. Első lépésként az érvénytelen vagy aktualitást vesztett anyagokat kell törölni. Az ifjúsági természetjárás aktuális híreinek folyamatos közléséért Kriston Zoltánt illeti köszönet.

Az ifinapok.tfsz.hu lapon az Ifjúsági Természetjárás Napja, a video-pályázat, a kilométergyűjtés, a szelfigyűjtés és a TEGYOT -TEDOT kiírásai, hírei és eredményei jól követhetők voltak. Köszönet Szabó Zsanett elnökségi tagnak a munkájáért.

 

 1. Országos bajnokság tematikáját elkészítettük

A Honvédelmi Minisztériumhoz 2017. december 4-én nyújtottuk be pályázatunkat a Honvédség és Társadalom Baráti Körök Országos Közhasznú Szövetsége   támogatásával. A TFSZ–TUSA munkanéven benyújtott versenysorozat a hagyományainkra támaszkodó, de új lebonyolítási rendszerű verseny, mellyel a nemzeti értékeink megismertetését és a hazaszeretetre nevelést is megcélozzuk.

 

 1. Pályázatokat nyújtottunk be a Szent Kristóf Tanösvény elkészítésére

                                           a pécsi pályavasúti területi igazgatóságra,        

                                           a Balatoni Hajózási Zrt-hez,

                                           Zamárdi Város Önkormányzatához,                 

                                           SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt-hez,

                                           Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központhoz,

                                           a Balatoni Vízügyi Kirendeltségre,

                                           a Somogy Megyei Önkormányzathoz.              

A Tanösvény minden állomásához, azaz minden információs táblához szeretnénk egy „Táblagazdát”, azaz szponzort megnyerni céljaink megvalósításához.

 1. Pályázatokat nyújtottunk be továbbá a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és az Emberi Erőforrás Minisztériumhoz. Sajnos egyik pályázaton sem nyertünk, a NEA pályázatokon várólistások voltunk, de végül nem kaptunk támogatást. A 2018. évi pályázatokat is beadtuk, ennek eredményét reménykedve várjuk.

 

 1. Az elnökség munkája:

 Öt elnökségi ülést és több két illetve több többoldalú munkaértekezletet tartottunk.

            2017. április 12-én,

            2017. június 14-én,

2017. szeptember 14-én

            2017. október 25-én elektronikus formában

2018. január 23-án.

Az elnökségi ülések határozatképesek voltak.

Az elnökségi ülések között több munkaértekezletet is tartottunk konkrét feladatok megbeszélésére. Ezeken a munkabeszélgetéseken Lehoczki Zoltán, Márton István és Szabó Zsanett elnökségi tagok, valamint alkalmanként Dobos László, Kriston Zoltán, Molnár Zoltán és Vízi Tibor vettek részt. A tagszervezeteket az aktuális információkról és határidőkről 6 elnöki körlevélben tájékoztattuk.

Határozatok, döntések:

 • - Az elnökség a Soproni Városi Szabadidősport Szövetséget felvette a tagszervezetei közé.
 • - A 2019. évi TEGYOT-TEDOT rendezésére a pályázati kiírást meg kell jelentetni a TFSZ honlapján.
 • - Az IYNF Balatonszéplakon rendez nyári tábort.  A TFSZ-t a szervezést is segítő ifj. Lehoczki Zoltán képviseli a rendezvényen.
 • - A 2017. évi TEGYOT–TEDOT-on a részvételi adatok ismeretében a kategóriákat összevonjuk, csak összetett versenyt hirdetünk.
 • - Az Őseink nyomán programfüzetet a résztvevők megkapják, a túra teljesítéséért külön kitűzőt kapnak.
 • - a 2018. évi TEGYOT-TEDOT rendezvényt a Soproni Városi Szabadidősport Szövetség pályázata nyerte el.
 • - előrehozott időpontban Ifjúsági Természetjárásért Emlékplakettet adományozzunk a Gémes TE megalakulásának 30. évfordulója tiszteletére Fejes István alapító tagnak.
 • - 10 illetve 30 éves jubileumi emlékérmet adományozunk a Szent Kristóf TE-nek illetve a Gémes TE-nek
 • - az elnökség a november 10-12. között Dunabogdányba tervezett IVOT megrendezését lemondja. Az IVOT-ot a 2018. évi rendes közgyűléssel egy időben és helyszínen rendezzük meg.
 • - az elnökség Magyar Emőkének és Mascher Jenőnek Ifjúsági Természetjárásért Díjat, Brandenburg Sándornak és Nagy Árpádnak Ifjúsági Természetjárásért Emlékplakettet adományoz, amit a Közgyűlésen adunk át.
 • - Az elnökség az IVOT és a közgyűlés programját elfogadta, a közgyűlést az IVOT második napjára, 2018. február 10-ére, 11.00 órára hívta össze.

A tavaly novemberben elmaradt hagyományos rendezvényünket, az Ifjúsági Vezetők Országos Találkozóját, új helyszínen, a TFSZ közgyűlésével egybekötve rendezzük meg, melyre szeretettel meghívunk!

Helyszín: Hungária Általános Iskola és Kollégium, 1192 Budapest, Hungária út 36.

Megközelíthető: a Határ úti metróállomástól 15 perc séta, a mellékelt térkép szerint

A gépkocsival érkezők figyeljenek, minden utca jobbkezes, még az is, amelyiken a busz jár.

A találkozó térítési költsége: 4000 Ft (szállás vacsorával és reggelivel), a vasárnapi szendvicsebédet a TFSZ állja. Az esti kötetlen beszélgetéshez hozzávalót szívesen fogadunk.

Jelentkezés: a mellékelt jelentkezési lapon Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen február 5-ig.

Megjelenésedre feltétlenül számítunk! Kérlek, hogy nemleges esetben is jelezz vissza nekem!

Programtervezet:

 1. február 9., péntek

18.00 – 19.00           Beérkezés, regisztráció, szállás elfoglalása

19.00 – 20.00            Hidegtál vacsora (helyben)

20.00 – 23.00            Kötetlen beszélgetés az ifjúsági természetjárásról, magunkról

 1. február 10., szombat

08.00 – 08.30            Reggeli (helyben)

09.00 – 11.00           Tervezett előadások (ha szeretnél előadni, jelezd a jelentkezési lapon)

                                     Majsa Imréné: TEGYOT-TEDOT 2018, Sopron

                                     ifj. Lehoczki Zoltán: tájékoztató az IYNF eseményeiről

                                     Szabó Zsanett: Ifjúsági Természetjáró Napok, kilométergyűjtés, szelfigyűjtés

                                     Márton István: Őseink Nyomán program

11.00 – 11.30           Az Ifjúsági Természetjárásért Díj átadása

11.30 – 13.00           A TFSZ évi rendes közgyűlése (beszámoló 2017-ről, tervek 2018-ra)

13.00 – 14.00           Szendvicsebéd (helyben)

14.00 – 14.30           A találkozó zárása, a szállás elhagyása

                                                                                                                                             Lehoczki Zoltán elnök

Attachments:
Download this file (IVOT Felhívás (2).doc)IVOT Felhívás (2).doc[ ]32 kB
Download this file (IVOT Jelentkezési lap ~.xls)IVOT Jelentkezési lap ~.xls[ ]25 kB
Download this file (Térkép.pdf)Térkép.pdf[ ]61 kB

A tavaly novemberben elmaradt hagyományos rendezvényünket, az Ifjúsági Vezetők Országos Találkozóját, új helyszínen, a TFSZ közgyűlésével egybekötve rendezzük meg, melyre szeretettel meghívunk!

Helyszín: Hungária Általános Iskola és Kollégium, 1192 Budapest, Hungária út 36.

Megközelíthető: a Határ úti metróállomástól 15 perc séta, a mellékelt térkép szerint

A gépkocsival érkezők figyeljenek, minden utca jobbkezes, még az is, amelyiken a busz jár.

A találkozó térítési költsége: 4000 Ft (szállás vacsorával és reggelivel), a vasárnapi szendvicsebédet a TFSZ állja. Az esti kötetlen beszélgetéshez hozzávalót szívesen fogadunk.

Jelentkezés: a mellékelt jelentkezési lapon Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen február 5-ig.

Megjelenésedre feltétlenül számítunk! Kérlek, hogy nemleges esetben is jelezz vissza nekem!

Programtervezet:

 1. február 9., péntek

18.00 – 19.00           Beérkezés, regisztráció, szállás elfoglalása

19.00 – 20.00            Hidegtál vacsora (helyben)

20.00 – 23.00            Kötetlen beszélgetés az ifjúsági természetjárásról, magunkról

 1. február 10., szombat

08.00 – 08.30            Reggeli (helyben)

09.00 – 11.00           Tervezett előadások (ha szeretnél előadni, jelezd a jelentkezési lapon)

                                     Majsa Imréné: TEGYOT-TEDOT 2018, Sopron

                                     ifj. Lehoczki Zoltán: tájékoztató az IYNF eseményeiről

                                     Szabó Zsanett: Ifjúsági Természetjáró Napok, kilométergyűjtés, szelfigyűjtés

                                     Márton István: Őseink Nyomán program

11.00 – 11.30           Az Ifjúsági Természetjárásért Díj átadása

11.30 – 13.00           A TFSZ évi rendes közgyűlése (beszámoló 2017-ről, tervek 2018-ra)

13.00 – 14.00           Szendvicsebéd (helyben)

14.00 – 14.30           A találkozó zárása, a szállás elhagyása

                                                                                                                                             Lehoczki Zoltán elnök

Attachments:
Download this file (IVOT Felhívás (1).doc)IVOT Felhívás (1).doc[ ]49 kB
Download this file (IVOT Jelentkezési lap ~.xls)IVOT Jelentkezési lap ~.xls[ ]25 kB
Download this file (Térkép.pdf)Térkép.pdf[ ]61 kB

A tavaly novemberben elmaradt hagyományos rendezvényünket, az Ifjúsági Vezetők Országos Találkozóját, új helyszínen, a TFSZ közgyűlésével egybekötve rendezzük meg, melyre szeretettel meghívunk!

Helyszín: Hungária Általános Iskola és Kollégium, 1192 Budapest, Hungária út 36.

Megközelíthető: a Határ úti metróállomástól 15 perc séta, a mellékelt térkép szerint

A gépkocsival érkezők figyeljenek, minden utca jobbkezes, még az is, amelyiken a busz jár.

A találkozó térítési költsége: 4000 Ft (szállás vacsorával és reggelivel), a vasárnapi szendvicsebédet a TFSZ állja. Az esti kötetlen beszélgetéshez hozzávalót szívesen fogadunk.

Jelentkezés: a mellékelt jelentkezési lapon Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen február 5-ig.

Megjelenésedre feltétlenül számítunk! Kérlek, hogy nemleges esetben is jelezz vissza nekem!

Programtervezet:

 1. február 9., péntek

18.00 – 19.00           Beérkezés, regisztráció, szállás elfoglalása

19.00 – 20.00            Hidegtál vacsora (helyben)

20.00 – 23.00            Kötetlen beszélgetés az ifjúsági természetjárásról, magunkról

 1. február 10., szombat

08.00 – 08.30            Reggeli (helyben)

09.00 – 11.00           Tervezett előadások (ha szeretnél előadni, jelezd a jelentkezési lapon)

                                     Majsa Imréné: TEGYOT-TEDOT 2018, Sopron

                                     ifj. Lehoczki Zoltán: tájékoztató az IYNF eseményeiről

                                     Szabó Zsanett: Ifjúsági Természetjáró Napok, kilométergyűjtés, szelfigyűjtés

                                     Márton István: Őseink Nyomán program

11.00 – 11.30           Az Ifjúsági Természetjárásért Díj átadása

11.30 – 13.00           A TFSZ évi rendes közgyűlése (beszámoló 2017-ről, tervek 2018-ra)

13.00 – 14.00           Szendvicsebéd (helyben)

14.00 – 14.30           A találkozó zárása, a szállás elhagyása

                                                                                                                                             Lehoczki Zoltán elnök

                                          Ifjúsági Vezetők Országos Találkozója

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége elnöksége szeretettel meghív az Ifjúsági Vezetők Országos Találkozójára (IVOT), melyet idén 2017. november 10-12. között Dunabogdányban, a JEKA Sebestyén Ifjúsági Turista Szállóban rendezünk meg. (2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 4.) http://jeka.hu/dunakanyari-szallasok/dunabogdany

Megközelíthető: gépkocsival a szálláshelyig vagy autóbusszal az Újpest - Városkapu autóbusz állomásról Dunabogdány, Kőbánya megállóhelyig.

Ellátást péntek vacsorától vasárnap reggeliig tudunk biztosítani. A szállásra ágyneműhuzatot vinni kell!

Részvételi költség: teljes ellátással felnőtteknek 8000 Ft/fő, diákoknak, hallgatóknak 5500 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő. Nem teljes ellátás esetén a jelentkezési lapnak megfelelően kell fizetni. (A teljes bekerülési költség 11.000 Ft/fő, a különbözetet a TFSZ saját forrásból fizeti.) Szeretnénk, ha az egyesületektől, iskolákból diákok is jönnének, hogy meghallgassuk az ő véleményüket is.

Aki szeretne bármilyen témában előadást, beszámolót, bemutatkozást tartani, kérjük, jelezze a jelentkezési lapon. Laptopot, projektort biztosítunk.

Programtervezet:

 1. november 10., péntek

17.00 – 18.30         Beérkezés, regisztráció, szállás elfoglalása

18.30 – 19.00          Vacsora

19.00 – 19.30         A találkozó megnyitása, bemutatkozás, programok ismertetése

19.30 – 21.00         A Visegrádi-hegység bemutatása, beszélgetés

 1. november 11., szombat

  8.00 –   8.30          Reggeli

 9.00 –  13.00         Előadások és beszélgetések a TFSZ rövid- közép- és hosszú távú terveiről                                                                                                                                                                                    

13.30 – 14.00         Ebéd

14.30 – 17.30         Kirándulás a Khüllenberg-forráshoz

18.00 – 18.30         Vacsora

19.00 – 21.00         A TFSZ jövő évi központi programjai, ITN ajándéksorsolás, kötetlen beszélgetés

 1. november 12., vasárnap

  8.00 –   8.30          Reggeli

  9.00 –   9.30          A találkozó zárása, értékelése                                                                                                                                                                                  

10.00 – 10.30         A szállás elhagyása, hazautazás

A jelentkezési lapokat kérjük, 2017. október 24-ig küldjétek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

                                                                                                                                             Lehoczki Zoltán elnök

Attachments:
Download this file (IVOT Jelentkezési lap_2015.xls)IVOT Jelentkezési lap_2015.xls[ ]10 kB
Download this file (IVOT MEGHÍVÓ.pdf)IVOT MEGHÍVÓ.pdf[ ]164 kB
Download this file (Térkép.pdf)Térkép.pdf[ ]61 kB

Kedves Sporttársunk, Barátunk!

Az idei Ifjúsági Vezetők Országos Találkozóját a 2012 februárjában már többek által megismert helyszínen, Kispesten rendezzük meg, melyre meghívunk, mint az ifjúsági természetjárásban járatos és elkötelezett személyt. Az idei program fontos része lesz a szombaton megrendezendő ifjúsági természetjáró konferencia. 

Helyszín: Hungária Általános Iskola és Kollégium, 1192 Budapest, Hungária út 36.

Megközelíthető: a Határ úti metróállomástól 15 perc séta.

A Határ úti metróállomásnál fel lehet szállni a 194-es, 199-es vagy a 99-es autóbuszra 1 megállóra (Corvin krt-ig) vagy 2 megállóra (Kós Károly térig), de nem érdemes. Gyalog sincs túl messze.

A gépkocsival érkezők figyeljenek, minden utca jobbkezes, még az is, amelyiken a busz jár.

A találkozó térítési költsége: 5000 Ft. Ez az összeg a szállás, a reggeli és a vacsora költségeinek 50%-át tartalmazza. A másik 50%-ot valamint a konferencián adott ebéd költségeit pályázaton nyert pénzből teszi hozzá a Szövetség. Az esti kötetlen beszélgetésekhez „hozzávalót” szívesen fogadunk.

Bővebben: Ifjúsági Vezetők Országos Találkozója 2015 nov. 6-8.

Nemzetközi Programok

Népszerű címkék

Nem találhatók címkék.

Együttműködő Partnereink

 Térképeket a rendezvényre a Cartographia kft.-t biztosítja.

Köszönjük támogatásukat.

logo ketsoros300btssz logo 25pemesz_logoPest Megyei Szabadidősport Szövetségntp logopmgyia logoPest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványdiaksport_logo.jpglogo-mob-slogen-2.pngiynf_logo.pnggolding_logo_hosszu.jpgKarpatok_cmyk.jpgEGT_NCTA.jpgnea-01.jpg