Keresés

2018. szeptember 22. szombat
Móric
A Nap kel 06:36-kor,
nyugszik 18:50-kor.

Holnap
Tekla, Lina
napja lesz.

Hírlevél

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége Hírlevelele 2011 márcusában indult. Mára a TFSZ egyik legfontosabb, kimutathatóan hasznos kommunikációs csatornájává vált. Népszerűsége, a feliratkozók száma hétről-hétre nő. Szeretnénk, ha minden tagszervezetünkből minél többen, de legalább a vezetőségi tagok fel lennének iratkozva a Hírlevélre. A Hírlevél hetente egy alkalommal jelenik meg, rendszerint csütörtök dél környékén

huenfrderu

1. Most kedden, edzés a Stadionoknál.

Lehet gyorskorizni, sírollerozni vagy csak egyszerűen gyakorolni mindenféléket. Csapatunk új oktatóval bővül. Horváth Mariann, sífutó és sífutó edző, specialitása a sífutás oktatása és segít a sírollerozás iránt érdeklődőknek is. :) Ne feledjétek, július 31-ig lehet a Stadionokhoz jönni, mert utána átépítik. Jön még Hámori Barbara is fotósával, hisz a rólunk szóló cikkét nem tudta befejezni a korábbi Stadionos "kitiltásunk" miatt... ost pótolja. :)

2. Csütörtökön lesz oktatás a Városligetben este f7-től, a szokott helyen és körülmények között, ha nem esik az eső. Felszerelést a szokott módon szerdán kérjétek egy emailben, akinek ez szükséges.

3. FNS is lesz pénteken 9-től a Deák térről kiindulva. A részletekről az esemény FB csoportjánál tájékozódhattok. 

4. Szombaton ismét evezés a Dunakanyarban.  (Lehet kicsit más útvonalon megyünk, mint előző héten volt) Találkozó 9:45-kor a Kismarosi Csónakház előtt. Vízreszállás 10:15-kor. Útvonal Kismaros-Nagymaros-Visegrád-Kisoroszi szigetcsúcs-Kismaros. Lehet egy másik variáns is: Kismaros- Szigetcsúcs-Dunabogdány(Szentendrei Duna-ág) és vissza. Strandpapucs, fehér felső, sapka, naptej, esőkabát, vízhatlan csomagolás szükséges. Jelentkezni csütörtök estig lehet ide írott emailben! Péntektől már ne írjatok e-mailt, mert vízen leszek! A csónakkölcsönzés ára 1200 HUF/fő/nap, amit ott egyenlítünk ki. Kajak (stabil túra) vagy kenu is bérelhető.

5. Jövő héten kedden és csütörtökön én nem tudok részt venni a programokon (utazás miatt), de ettől még lehet, hogy meg lesznek tartva! Figyeljétek a www.dunaguri.hu oldalt, oda kiírom majd a programot!

Mindenkinek jó munkát vagy pihenést kívánok,

 

Danila Zoltán

Nemzetközi Programok

Népszerű címkék

Nem találhatók címkék.

Együttműködő Partnereink

 Térképeket a rendezvényre a Cartographia kft.-t biztosítja.

Köszönjük támogatásukat.

logo ketsoros300btssz logo 25pemesz_logoPest Megyei Szabadidősport Szövetségntp logopmgyia logoPest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványdiaksport_logo.jpglogo-mob-slogen-2.pngiynf_logo.pnggolding_logo_hosszu.jpgKarpatok_cmyk.jpgEGT_NCTA.jpgnea-01.jpg