Keresés

huenfrderu
Attachments:
Download this file (IVOT Jelentkezési lap_2015.xls)IVOT Jelentkezési lap_2015.xls[ ]10 kB
Download this file (IVOT MEGHÍVÓ.pdf)IVOT MEGHÍVÓ.pdf[ ]164 kB
Download this file (Térkép.pdf)Térkép.pdf[ ]61 kB

Kedves Sporttársunk, Barátunk!

Az idei Ifjúsági Vezetők Országos Találkozóját a 2012 februárjában már többek által megismert helyszínen, Kispesten rendezzük meg, melyre meghívunk, mint az ifjúsági természetjárásban járatos és elkötelezett személyt. Az idei program fontos része lesz a szombaton megrendezendő ifjúsági természetjáró konferencia. 

Helyszín: Hungária Általános Iskola és Kollégium, 1192 Budapest, Hungária út 36.

Megközelíthető: a Határ úti metróállomástól 15 perc séta.

A Határ úti metróállomásnál fel lehet szállni a 194-es, 199-es vagy a 99-es autóbuszra 1 megállóra (Corvin krt-ig) vagy 2 megállóra (Kós Károly térig), de nem érdemes. Gyalog sincs túl messze.

A gépkocsival érkezők figyeljenek, minden utca jobbkezes, még az is, amelyiken a busz jár.

A találkozó térítési költsége: 5000 Ft. Ez az összeg a szállás, a reggeli és a vacsora költségeinek 50%-át tartalmazza. A másik 50%-ot valamint a konferencián adott ebéd költségeit pályázaton nyert pénzből teszi hozzá a Szövetség. Az esti kötetlen beszélgetésekhez „hozzávalót” szívesen fogadunk.

A találkozón résztvevők részére a TFSZ megtéríti az utazás költségeinek 50%-át is. Ennek pontos menetéről a határidőig regisztrált résztvevők e-mailben kapnak tájékoztatást.

Jelentkezés: Lehoczki Zoltán gazdasági vezetőnél, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen október 26-ig a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével. Kérjük a jelentkezési határidő pontos betartását. (Az IVOT résztvevőinek a konferenciára külön nem kell regisztrálniuk.)

Javasoljuk, hogy a budapesti szervezetek résztvevői is maradjanak ott éjszakára, így az esti baráti beszélgetésbe ők is be tudnak kapcsolódni. Ha személyesen nem tudsz eljönni, kérjük, hogy a szervezetet lehetőség szerint képviselje valaki.

A levél megérkezéséről nemleges esetben is kérünk visszajelzést!

Budapest, 2015. október 5.

Üdvözlettel: Kriston Zoltán elnök