Keresés

huenfrderu

Sziasztok!

A jelen program ajánlatunkkal leginkább a budapesti családokat szeretnénk megszólítani. 2015-ben Budapesten kerül megrendezésre a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozója a TFSZ főszervezésében. A legfontosabb információk a mellékelt reklámon láthatók.

Több okból is gondoltunk a Budapesti családokra. Először is a Tegyot-Tedot rendező gárdája nagyfokú hasonlóságot mutat a Budapesti Tájékozódási Túrabajnokság rendezőivel.

A rendezvény egy hétig tart és 5 versenyből áll. Egy nappali és egy éjszakai tájékozódási túraversenyből, egy városismereti versenyből, egy elméleti versenyből és egy 20-30 km-es teljesítménytúrából.

Több lehetőséget is szeretnénk felajánlani az érdeklődő családoknak.

1) Minden tét nélkül el lehet indulni 1-1 versenyen. Pl. aki még sosem volt éjszakai tájékozódási versenyen és ki szeretné próbálni az ízét, az most megteheti. A versenyek általános iskolás gyerekeknek és középiskolásoknak készülnek és nem vérprofi felnőtteknek. Így a versenyek színvonala is a gyerekekhez van igazítva. Így a családoknak sem jelent megoldhatatlan akadályt.

2) Aki Budapesten lakik, annak nem feltétlenül szükséges egy hétre beköltözni a Csillebérci Gyermektáborba. Aki akar az otthon is aludhat és csak a versenyekre jön le Csillebércre.

3) Idén nem csak Tegyot (általános iskolásoknak) és Tedot (középiskolás) kategória van meghirdetve, hanem családi kategória is. Így teljes jogúan is be lehet kapcsolódni a rendezvénybe. A családok is összemérhetik a tudásukat egymással.  A versenyek hétköznap lesznek, így a felnőtteknek szabadságot kell kivenniük. A versenyekre előre kellene jelentkezni, hiszen nekünk pontosan kell tudnunk a versenyeken indulók számát.

Ha bármiféle kérdésetek lenne a TEGYOT/TEDOT-tal kapcsolatban Magyar Emőkét keressétek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Költségekről is tőle tudtok érdeklődni. Szóval ez is egy hasznos időtöltés lehet a nyári szünidőben a családoknak.

 

tegyot-tedot címkék

{component index.php?option=com_fjrelated&view=fjrelated&layout=blog&Ittemid=3849}

Népszerű címkék

Nem találhatók címkék.

Együttműködő Partnereink

 Térképeket a rendezvényre a Cartographia kft.-t biztosítja.

Köszönjük támogatásukat.

logo ketsoros300btssz logo 25pemesz_logoPest Megyei Szabadidősport Szövetségntp logopmgyia logoPest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványdiaksport_logo.jpglogo-mob-slogen-2.pngiynf_logo.pnggolding_logo_hosszu.jpgKarpatok_cmyk.jpgEGT_NCTA.jpgnea-01.jpg