Keresés

huenfrderu

Gémes Sziget Kupa 2015

természetjáró tájékozódási túraverseny

Gémes Természetjáró Egyesület

2015. április 12.  (vasárnap)

Óbudai (Hajógyári)-sziget

Versenykiírás

Bővebben...

Városismereti tájékozódási verseny

A Gémes Természetjáró Egyesület városismereti tájékozódási versenyt szervez általános és középiskolások, családok valamint a Budapesti Tájékozódási Túrabajnokságba benevezett csapatok részére.

A verseny lényege: a résztvevőknek a rajtban kiosztott feladatlap és térkép alapján kell a helyszíneket felkeresni, a feladatlap kérdéseire valamint a XI. kerülettel kapcsolatos TOTÓ kérdésekre válaszolni.

A verseny ideje:

Indítás: 2015. március 29. (vasárnap) 9.30 órától 11.00 óráig, folyamatosan

Bővebben...


Silvanus Parkverseny 2015

Silvanus Sportegyesület

2015. március 8.  (vasárnap) 

Népliget

Parkverseny

Versenykiírás

A verseny a Budapesti Természetbarát Sportszövetség által meghirdetett Budapesti  Tájékozódási Túrabajnokság 1. fordulója.

Bővebben...

Budapesti Természetbarát Sportszövetség 

Tájékozódási Verseny Bizottsága

A 2015. évi

Országos Középfokú B kategóriás Természetjáró Tájékozódási Túrabajnokság kiírása

1.) A bajnokság kiírója, szervezői

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Tájékozódási Verseny Bizottsága (BTSSZ-TVB) a természetjárók részére Országos Középfokú B kategóriás Gyalogos Természetjáró Tájékozódási Túrabajnokságot hirdet meg.

A BTSSZ-TVB tagjai és elérhetőségük:

Elnök: Dravecz Ferenc  (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

            Lehoczki Zoltán (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Magyar Lajos     (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

            Magyar Emőke   (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Balázs József      (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

2.) Kategóriák

Bővebben...

Népszerű címkék

Nem találhatók címkék.

Együttműködő Partnereink

 Térképeket a rendezvényre a Cartographia kft.-t biztosítja.

Köszönjük támogatásukat.

logo ketsoros300btssz logo 25pemesz_logoPest Megyei Szabadidősport Szövetségntp logopmgyia logoPest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványdiaksport_logo.jpglogo-mob-slogen-2.pngiynf_logo.pnggolding_logo_hosszu.jpgKarpatok_cmyk.jpgEGT_NCTA.jpgnea-01.jpg